Ipari álló kazánok

ARES Tec sorozat

Flexibilis és széles modulációs tartományú fűtő blokkokkal
A készülék 150 kW-tól 900 kW-ig egyéni telepítéssel, vagy akár 7000 kW-ig kaszkád rendszerben kínál megoldásokat a különböző ipari méretű épületek fűtésére és melegvíz előállítására, mint például társasházak, iskolák, kórházak, szociális intézmények és egyéb nagyobb fűtési igényű épületeknek.

Széles modellkínálat minden igényre
Az Ares Tec sorozat 10 modellben érhető el, melyből a legkisebb 150 kW-os, a legnagyobb önálló egység pedig 900 kW-os teljesítményű. Köszönhetően az Ares Tec beépíthető vezérlő elektronikájának a berendezésekből akár 8db is kaszkád rendszerben működtethető, ezáltal akár közel 7000 kW teljesítmény is elérhető.

TÖBB KAZÁN EGYBEN
Az ARES Tec nem szimplán egy egyszerű kondenzációs kazán, hanem egy olyan monoblokk egység, amelyben több egymástól független kondenzációs egység működik, melyeket egy közös szabályzó elektronika működtet.

MAGAS HATÁSFOK
Az 1:40 arányban változtatható modulációs ráta eredményeképp,  a teljesítmény mindig az adott igényekhez igazítható, ezáltal, rendkívül magas szezonális hatásfokot érhetünk el.

ÁTLAGON FELÜLI TELJESÍTMÉNY/MÉRET/TÖMEG ARÁNY
A kis méretnek és nagy teljesítménynek köszönhetően az ARES Tec kazánok ideális megoldást jelentenek olyan helyeken is ahol  szűkös telepítési helyszínen kell az elhelyezést és a bekötést megvalósítani.

ELEKTROMOS SZABÁLYOZÁS, MEGBÍZHATÓSÁG
A készülék szabályozását úgy tervezték, hogy amennyiben valamelyik blokk meghibásodna, úgy a többi fűtőblokk továbbra is működik, ezzel is biztosítva, hogy az épület nem marad fűtés és melegvíz nélkül.

KIEMELKEDŐEN CSENDES ÜZEMMÓD
Köszönhetően a magas színvonalú tervezésnek, a felhasznált innovatív technológiának, valamint a nagy hatékonyságú Alumínium-Szilícium-Magnézium ötvözetű kondenzációs hőcserélőnek, a kazán zajkibocsátása kevesebb mint 49dBA.