TRIO Rendszerek

IGÉNY SZERINTI VARIÁLHATÓSÁG:

A TRIO ErP sokoldalúságának köszönhetően a tervezőnek lehetősége van a négy megvalósítható rendszerből mindig a feladathoz legmegfelelőbbet kiválasztani.

A PLUS rendszerben a TRIO ErP beépített kondenzációs fűtőkazánnal és AUDAX hőszivattyúval együttműködve üzemel. A használati melegvizet indirekt HMV tároló segítségével állítja elő.

TRIO Plus rendszerA COMBI rendszerben a TRIO ErP beépített kondenzációs kombikazánnal és AUDAX hőszivattyúval együttműködve üzemel, amely azonnali, árfolyós rendszerű használati melegvíz-előállítást biztosít.

TRIO Combi rendszerA BASE RENDSZERBEN a TRIO ErP beépített elektromos fűtőpatronnal és AUDAX hőszivattyúval működik. A használati melegvizet indirekt HMV tároló segítségével állítja elő.

TRIO Base rendszerA PRO RENDSZERBEN a TRIO ErP beépített elektromos fűtőpatronnal és MAGIS PRO split típusú hőszivattyúval működik. A használati melegvizet indirekt HMV tároló segítségével állítja elő.

TRIO Pro rendszerMindegyik rendszert a következő két burkolat egyikébe lehet beszerelni:
• SOLAR TÁROLÓ: egy falba süllyeszthető lemezszekrény, mely az igényeknek megfelelően elburkolható;
• DOMUS TÁROLÓ: egy falon kívüli, szabadon álló, fehérre festett lemezszekrény.

A TRIO rendszerek igény szerint kiegészíthetők napenergiával történő HMV előállítással is, amihez szükség van egy választható kiegészítő készletre.

A komplett rendszerek a következő oldalakon kerülnek ismertetésre. Egyes részek nélkülözhetetlenek, míg mások specifikusak, és használatukra a felhasználás körülményeitől függően kerülhet sor.